Mary Ward

Dodaj nowe zdjęcie!
Data urodzenia:
06.03.1915
Data śmierci:
19.07.2021
Inne imiona lub nazwisko panieńskie:
Mary Ward Breheny
Kategorie:
aktor
Narodowość:
 australijska
Cmentarz:
Określ cmentarz

Mary Ward Breheny, znana jako Mary Ward (ur. 6 marca 1915 w Fremantle, zm. 19 lipca 2021 w Melbourne) – australijska aktorka filmowa, teatralna i telewizyjna, stulatka.

Wybrana Filmografia

  • 1962: Marriage Lines
  • 1965: The Tower
  • 1965: Otherwise Engaged jako Dorothy
  • 1979-1981: Więźniarki jako Mamo Brooks
  • 1986: Jenny Kissed Me jako Grace
  • 1988: Backstage jako Geraldine Wollencraft
  • 1997: Amy jako Pani Mullins

Źródło informacji: wikipedia.org

Brak miejsc

    loading...

        Nie występują żadne powiązania

        Nie określono wydarzenia

        Dodaj słowa kluczowe