Ann B. Davis

Dodaj nowe zdjęcie!
Data urodzenia:
03.05.1926
Data śmierci:
01.06.2014
Inne nazwiska/pseudonimy:
Ann Bradford Davis, Энн Брэдфорд Дейвис, Ann Bradford Davis
Kategorie:
aktor
Narodowość:
 amerykańska
Cmentarz:
Określ cmentarz

Ann B. Davis (ur. 3 maja 1926, zm. 1 czerwca 2014 w San Antonio) – amerykańska aktorka filmowa i telewizyjna.

Filmografia

seriale

  • 1955: The Bob Cummings Show jako Charmaine 'Schultzy' Schullz
  • 1965: The John Forsythe Show jako Panna Wilson
  • 1977: The Brady Bunch Hour jako Alice
  • 1996: Something So Right jako Maxine

film

  • 1955: A Man Called Peter jako Ruby Coleman, sekretarka w kościele w Atlancie
  • 1961: Kochanku wróć jako Millie, sekretarka Carol
  • 1981: The Brady Girls Get Married jako Alice Nelson Franklin
  • 1988: A Very Brady Christmas jako Alice Nelson

Źródło informacji: wikipedia.org

Brak miejsc

    loading...

        Nie występują żadne powiązania

        Nie określono wydarzenia

        Dodaj słowa kluczowe