Tamara Makarova

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
13.08.1907
Miršanas datums:
20.01.1997
Pirmslaulību (cits) uzvārds:
Тамара Макарова
Kategorijas:
Aktieris, PSRS Tautas skatuves mākslinieks, Pedagogs, skolotājs, Profesors
Tautība:
 krievs
Kapsēta:
Maskavas Novodevičje (Новодевичье) kapsēta

Tamara Makarova (Russian: Тамара Макарова; 13 August 1907 – 18 January 1997) was a Soviet actress. She appeared in 31 films between 1927 and 1984. She was married to the Soviet film director Sergei Gerasimov.

Selected filmography

  • Somebody Else's Coat (1927)
  • The Deserter (1933)
  • The Stone Flower (1946)
  • The Vow (1946)
  • The Young Guard (1948)
  • The Journalist (1967)
  • The Youth of Peter the Great (1979)
  • At the Beginning of Glorious Days (1980)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts
        1Сергей ГерасимовСергей ГерасимовVīrs, Darba biedrs, Domu biedrs03.06.190626.11.1985

        2Артур МакаровАртур МакаровAudžudēls24.06.193103.10.1995
        3Сергей  БондарчукСергей БондарчукDarba biedrs, Students25.09.192020.10.1994
        4Ludmila GurčenkoLudmila GurčenkoDarba biedrs, Students12.11.193530.03.2011
        5Маргарита Васильевна ЖароваМаргарита Васильевна ЖароваDarba biedrs07.06.192521.03.2019
        6Tatyana  BaryshevaTatyana BaryshevaDarba biedrs31.12.189610.02.1979
        7Людмила СоколоваЛюдмила СоколоваDarba biedrs03.11.192909.11.2015
        8Leonid TraubergLeonid TraubergDarba biedrs17.01.190213.11.1990
        9Klara LuchkoKlara LuchkoDarba biedrs01.07.192526.03.2005
        10Евгений ЖариковЕвгений ЖариковDarba biedrs, Students26.02.194118.01.2012
        11Нонна МордюковаНонна МордюковаDarba biedrs25.11.192506.07.2008
        12Всеволод ПудовкинВсеволод ПудовкинDarba biedrs28.02.189330.06.1953
        13Николай Еременко (младший)Николай Еременко (младший)Darba biedrs, Students14.02.194927.05.2001
        14Grigori KosinzewGrigori KosinzewDarba biedrs22.03.190511.05.1973
        15Vjačeslavs TihonovsVjačeslavs TihonovsDarba biedrs08.02.192804.12.2009
        16Муза КрепкогорскаяМуза КрепкогорскаяStudents09.07.192426.06.1999

        Nav norādīti notikumi

        Birkas