Tamara Makarova

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
13.08.1907
Miršanas datums:
20.01.1997
Pirmslaulību (cits) uzvārds:
Тамара Макарова
Kategorijas:
Aktieris, PSRS Tautas skatuves mākslinieks, Pedagogs, skolotājs, Profesors
Tautība:
 krievs
Kapsēta:
Maskavas Novodevičje (Новодевичье) kapsēta

Tamara Makarova (Russian: Тамара Макарова; 13 August 1907 – 18 January 1997) was a Soviet actress. She appeared in 31 films between 1927 and 1984. She was married to the Soviet film director Sergei Gerasimov.

Selected filmography

  • Somebody Else's Coat (1927)
  • The Deserter (1933)
  • The Stone Flower (1946)
  • The Vow (1946)
  • The Young Guard (1948)
  • The Journalist (1967)
  • The Youth of Peter the Great (1979)
  • At the Beginning of Glorious Days (1980)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts
        1Сергей ГерасимовСергей ГерасимовVīrs, Darba biedrs, Domu biedrs03.06.190626.11.1985

        2Артур МакаровАртур МакаровAudžudēls24.06.193103.10.1995

        Nav norādīti notikumi

        Birkas