Борис Мойсеєв

Добавить новую картинку!
Дата народження:
04.03.1954
Дата смерті:
27.09.2022
По батькові:
Михайлович
Дівоче прізвище персони:
Барыс Міхайлавіч Маісееў
Додаткові імена:
Boris Moiseev, Borja Moisejevs, Борис Моисеев, Boriss Moisejevs, Боря Моисеев, Borisas Moisejevas, Boris Moiseev, Борис Моисеев
Категорії:
Aктор, Балерина, ЛГБТ, Співак, Танцюрист, Хореограф
Громадянство:
 білорус
Кладовище:
Встановіть кладовищі

Борис Михайлович Мойсеєв (4 березня 1954, Могильов, БРСР — 27 вересня 2022, Росія) — російський співак та хореограф єврейського походження, заслужений артист Росії (2006). Закінчив хореографічне училище в Мінську.

Дискографія

CD
  • 1996 — Дитя порока
  • 1998 — Праздник! Праздник!
  • 1999 — Просто Щелкунчик
  • 2000 — По секрету…
  • 2000 — Лебедь
  • 2001 — Потанцуем?!
  • 2002 — Чужой
  • 2004 — Любимый человек
  • 2006 — Ангел
  • 2007 — Птичка. Живой звук
  • 2012 — Пастор. Лучший из мужчин
DVD
  • 2005 — Борис Моисеев. Просто щелкунчик
  • 2005 — Борис Моисеев и его леди: 5 лет спустя
  • 2005 — Борис Моисеев. Шоу продолжается
  • 2005 — Борис Моисеев. Лебедь
  • 2005 — Борис Моисеев. Королевство любви
  • 2005 — Навеки Ваш… Борис Моисеев
  • 2009 — Леди и Джентльмены
  • 2009 — Десерт

Джерело: wikipedia.org

Немає місць

    loading...

        Відносини

        Iм'я зв'язокТип відносинДата народженняДата смертіОпис

        Не вказано події

        Ключові слова