Олександр Романенко

Добавить Фото!
Дата рождения:

Дата смерти:
19.08.2014
Дни после смерти:
3544
Годы после смерти:
9
Дополнительные имена:
Романенко Александр, Romanenko Aleksandr
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный
Кладбище:
Указать кладбище

В боях за Іловайськ загинув селищний голова Олександр Романенко

Про це сьогодні, 20 серпня повідомив заступник командира батальйону «Донбас».   Розвідник, селищний голова Старої Синяви Олександр Романенко загинув у боях за Іловайськ в ніч з 19 на 20 серпня. За інформацією 33 каналу, тіло бійця наразі перебуває у Харківському морзі. Похорони відбудуться у п’ятницю.

«Ніяк не можу повірити....і не хочу писати. Але все таки афганці і «донбасівці» підтверджують інформацію. Вчора під Іловайськом загинув хороший товариш, однокласник моєї мами, Старосинявський селищний голова, воїн-афганець і просто добра людина Олександр Романенко (Скіф).....Малим я ганяв з ним футбол... Спіть спокійно! Вічна пам'ять! Героям Слава!» – написав на своїй сторінці у Фейсбук заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Симчишин.

http://ye.ua/

***

Романенко Олександр
(Позивний «Скіф»)

Стара Синява Хмельницька область. Боєць, розвідник резервного батальйону оперативного призначення «Донбас» Національної гвардії України. Старосинявський селищний голова, воїн-афганець.

19 серпня 2014 Загинув в бою під час звільнення Іловайська (Донецька область)

***

Боєць резервного батальйону оперативного призначення «Донбас» Національної гвардії України.19 серпня 2014Загинув в бою під час звільнення Іловайська (Донецька область).

Источник: wikipedia.org

Нет привязок к месту

    loading...

        Связи

        ИмяРодствоДата рожденияДата смертиОписание
        Бирки