Андрій Нечипорук

Добавить Фото!
Дата рождения:
00.00.1980
Дата смерти:
22.05.2014
Продолжительность жизни:
34
Дней с рождения:
16186
Годы с рождения:
44
Дни после смерти:
3626
Годы после смерти:
9
Дополнительные имена:
Нечипорук Андрей Дмитриевич, Nechiporuk Andrey Dmitriyevich
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный, Жертва преступления, Жертва терракта
Кладбище:
Указать кладбище

Дата та місце нарождення: 1980 р., с. Рідків, Рівненська область.

Дата та місце загибелі: 22 травня 2014 р., м. Волноваха, Донецька область.

Військове звання: Рядовий.

Військова посада: Водій-санітар.

Військовий підрозділ: 51-а окрема механізована бригада.

Обставини загибелі: Біля 6-ї години ранку між Ольгинкою та Володимирівкою поблизу міста Волноваха стався напад диверсійно-терористичної групи на загін українських військових. За словами очевидців, бойовики приїхали на двох інкасаторських автомашинах та двох позашляховиках, відкрили масований вогонь з гранатометів і ПЗРК, кулеметів. Під час обстрілу один із зарядів влучив у бойову машину, яка перебувала на блокпосту, що спричинило вибух боєкомплекту. Внаслідок бою 17 військових загинуло та багато поранено.

***

34 роки, с. Рідків, Рівненська область. Водій-санітар 3-го батальйону 51-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗС України. Жив у селі Бронники Рівненського району. Разом із дружиною виховував доньок, будував будинок. Він не отримував повістки — був добровольцем. Коли Андрій прийшов утретє у військомат, то його таки забрали — якраз потрібен був водій. У чоловіка залишилося четверо дітей, батьки, дружина.

Загинув під Волновахою на Донеччині. Внаслідок бою 17 військових загинуло та багато поранено. Куля потрапила йому прямо в серце.

***

Стало відоме ім'я ще одного загиблого на Донеччині

Боєць із 51-ї моторизованої бригади рівнянин. Чоловікові 34 роки, родом із Радивилівщини, але з родиною обжився біля Рівного. Чоловіка мобілізували місяць тому. Випуск ТСН.19:30 за 22 травня 2014 року

RU - Стало известно имя еще одного погибшего на Донетчине. Боец с 51-й моторизованной бригады житель Ровно. Мужчине 34 года, родом из Радивиливщини, но с семьей обосновался возле Ровно. Мужчину мобилизовали месяц назад. Выпуск ТСН.19:30 за 22 мая 2014 года

Источник: wikipedia.org, censor.net.ua, news.lv

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Бирки