Pēteris Buls

Добавить Фото!
Дата рождения:
25.10.1945
Дата смерти:
06.04.2024
Похоронен:
10.04.2024
Продолжительность жизни:
78
Дней с рождения:
28688
Годы с рождения:
78
Дни после смерти:
34
Годы после смерти:
0
Отчество:
Pēteris Buls
Имя при рождении:
Buls
Дополнительные имена:
Draugi mēdza dēvēt par Piču.
Категории:
Шофер
Национальность:
 латыш
Кладбище:
Baldones pagasts, Brīvzemnieku kapsēta

Pēteris Buls dzimis 1945.gada 25.oktobrī. Pētera un Jefrosinijas Bulu ģimenē. Māte visu mūžu bija mājsaimniece , jo turēja lopus , kopa dārzus , gāja meža ogot, sēņot. Tēvs pludināja baļķus strādāja dažnedažādus lauksaimniecības darbus un celtniecībā. Ģimenē Pēteris bija jaunākais bērns. Pētera un Jefrosinijas ģimenē bija dēls Jānis , meita Ženija . dēls Voldemārs un jaunākais dēls Pēteris (visi miruši). Pēteris dzimis un savu bērnību pavadījis Gulbenes novada , Rankā. 
Skolas gaitas uzsāka Rankā , pusaudža gados ģimene pārvācās uz dzīvi Baldonē, kur pabeidza skolas gaitas . Izmācijās autovadītāju kursus , strādāja par šoferi ģeologos , kolhoza, observatorijā , Baldones pilsētas un ceļu apsaimniekošanas dienestā. Neilgi pirms pensijas pastrādāja brāļa dēla Alda Bula kokzāģētavā par kravas auto šoferi un sargu. Pēteris esot jau pensijā gribēja darboties un apņēmās būt par kurinātāju , apkopēju Baldones pilsētas un ceļu apsaimniekošanas dienestā, slimības dēļ  2023.gada 25.decembrī Pēteris nokļuva slimnīcā , slimība strauji progresēja ( vēzis , sirds nepietiekamība , epilepsija , cukura diabēts , demense....) slimības dēļ Pēterim mājās atgriezties nebija lemts, mira 2024.gada 6.aprīlī.
Pēteris armijas gaitas pavadīja Sibīrijā.
Pēteris nodarbojās ar motosportu , bija kaislīgs mednieks. Ļoti patika sēņot , ogot.
Pirmā laulība 1964.gadā ar Rasmu Platais(mirusi). 1965.gadā pasaulē nāca meita Ineta (mirusi). Inetai divas meitas Lāsma un Lelde Dzintares.
Otrā laulība 1971.gada 6.martā ar Āriju Silirovu . 1971.gadā piedzima abu kopējā meita Evija . Mazbērni - Gints un Kristīne , mazmazmeita - Justīne.


 

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие

        Бирки