Artūrs Kuļepovs

Добавить Фото!
Дата рождения:
13.06.1990
Дата смерти:
20.10.2021
Похоронен:
23.10.2021
Продолжительность жизни:
31
Дней с рождения:
12378
Годы с рождения:
33
Дни после смерти:
926
Годы после смерти:
2
Категории:
COVID-19
Кладбище:
Указать кладбище

Vīrietim bija tikai 31 gads. Nāves iemesls – Covid-19. Artūrs un viņa ģimenes locekļi nebija vakcinējušies.

Artūra sieva Jūlija Kuļepova Latvijas Televīzijas raidījumam "Panorāma" atzina:

"Smagi. Pamazām nāk apziņa, ka tas viss ir patiesība. Ka viņš vairs neienāks pa šīm durvīm. Smagi. Pirmais saslima viņa tēvs, burtiski pēc dažām dienām jaunākais brālis. Pēc tam Artūrs, un nākamajā dienā arī man palika slikti."

Slimība smagi skāra tikai Artūru. Vairākas dienas jaunajam vīrietim bija 40 grādu temperatūra. Ģimene gandrīz katru dienu sauca neatliekamo palīdzību, taču vīrieti uzņēma tikai ceturtajā reizē, jo sakarā ar nevakcinēto slimnieku daudzumu, slimnīcās trūka vietas.  Ar grūtu sirdi Jūlija pavadīja vīru uz slimnīcu.

"Skatoties primāri šo medicīnisko dokumentāciju, kur ir veikti mērījumi, kur veiktas atzīmes par pacienta stāvokli, mēs redzam, ka tomēr tas ir bijis atbilstoši algoritmam pieņemts lēmums. Cita lieta, ka var vērtēt arī medicīniskās ārstniecības personas pieeju. Varbūt, ka atsevišķus riskus nav pamanījis konkrētais darbinieks, bet principā, pēc algoritma strādājot, mēs saprotam, ka šādas kļūdas var rasties," norādīja L. Cipule.

Cipule pastāstīja, ka pašlaik viena no galvenajām netliekamās palīdzības funkcijām ir nenoslogot slimnīcas ar pacientiem, kuriem tur nav jānonāk.

Jo gluži vienkārši nav vietu.

***

 

Источник: lsm.lv

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие

        Бирки