Agris Laugalis

Добавить Фото!
Дата рождения:
00.00.1962
Дата смерти:
01.04.2021
Продолжительность жизни:
59
Дней с рождения:
22756
Годы с рождения:
62
Дни после смерти:
1115
Годы после смерти:
3
Категории:
Жертва преступления, Общественный деятель, Рабочий, Шофер
Национальность:
 латыш
Кладбище:
Grobiņa, Iļģu kapi

 59 gadus veco tramvaja vadītāju Agri Laugali, noslepkavoja kāds 62 gads vecs bijušais milicis, raksta Liepājas laikraksts “Kurzemes Vārds”.

Agris Laugalis par tramvaja vadītāju sāka strādāt 2018. gadā, pirms tam viņš bija Liepājas autobusu parka tālsatiksmes autobusa vadītājs. 

Liepājā sadur tramvaja vadītāju

Tramvaja vadītājs Laugalis ļoti gaidījis, kad beidzot pilsētas ielās varēs izbraukt ar nule iepirktajiem jaunajiem zemās grīdas tramvajiem, diemžēl, pirmais reiss ar jauno tramvaju viņam izrādījās arī pēdējais.

Pirms tam Laugalis Liepājas autobusu parkā vadīja arī LAP arodbiedrību.

“Uzsāktajā kriminālprocesā joprojām turpinās izmeklēšana, tiek skaidroti notikušā apstākļi, tādēļ plašākus komentārus pašlaik nevaram sniegt. Taču varu atklāt, ka uzbrucējs iepriekš, padomju laikā, strādājis milicijā,” “Kurzemes Vārdam” atklāja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Pēdējos gados uzbrucējs policijā nav strādājis un viņš jau agrāk bija nonācis likumsargu redzeslokā, ticis sodīts par svešas kredītkartes izmantošanu.

Ļoti gaidīja jauno tramvaju

Nogalinātā tramvaja vadītāja kolēģi ir šokā: “Kad mirst kāds tuvs un pazīstams cilvēks, vienmēr ir smagi, taču šis ir īpašs gadījums. Šokā esam viss kolektīvs. Nevienam nav viegli braukt garām tai vietai, kur tagad nolikti ziedi un svecītes”.

Agra Laugaļa pāriniecei uz jaunā tramvaja pēc notikušā rādās murgi – asinis, tramvajs… Viņa asinīm pielieto tramvaju, vadot uz depo, raudājusi bez apstāja, baisās sajūtas joprojām nav mazinājušās. Uzņēmums “Liepājas tramvajs” sniedz atbalstu ne tikai nogalinātā ģimenei, bet arī psihologa pakalpojumus Liepājas tramvajniekiem.

***

Apglabāts

Iļģu kapi, Sektors 4/ Rinda 0/ Vieta 143

tajā pašā kapa vietā : Inga Laugale 05.12.1981 - 01.04.1991

Источник: news.lv

Нет привязок к месту

    loading...

        Связи

        ИмяРодствоДата рожденияДата смертиОписание
        1
        Inga LaugaleРодственник05.12.198101.04.1991

        Не указано событие

        Бирки