Paul Hardwick

Добавить Фото!
Дата рождения:
15.11.1918
Дата смерти:
22.10.1983
Категории:
Актер
Национальность:
 англичанин
Кладбище:
Указать кладбище

Paul Hardwick (15 November 1918 in Bridlington, East Riding of Yorkshire – 22 October 1983, London) was an English actor.

Contents

Career

Theatre
  • The Wars of the Roses (1965) – Gloucester
Filmography
  • 1957 The Prince and the Showgirl Major Domo
  • 1958 A Night to Remember Guggenheim's Valet
  • 1966 A Man for All SeasonsCourtier
  • 1967 The Long Duel Jamadar
  • 1968 Romeo and Juliet Lord Capulet
  • 1970 Julius Caesar Messala
  • 1983 Octopussy Leonid Brezhnev, Soviet Chairman

Источник: wikipedia.org

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Бирки