Carlo Vanzina

Добавить Фото!
Дата рождения:
13.03.1951
Дата смерти:
08.07.2018
Категории:
Кинорежисер, Продюсер, Сценарист
Национальность:
 итальянец
Кладбище:
Указать кладбище

Carlo Vanzina (13 March 1951 – 8 July 2018) was an Italian film director, producer and screenwriter.

Vanzina was born in Rome, the son of Maria Teresa Nati and film director Stefano Vanzina. In 2001, he directed the romantic comedy film South Kensington starring Rupert Everett and Elle Macpherson. Two of his films, Eccezzziunale... veramente (1982) and Vacanze di Natale(1983), were shown as part of a retrospective on Italian comedy at the 67th Venice International Film Festival.

Filmography

  • Luna di miele in tre (1976)
  • Figlio delle stelle (1979)
  • Arrivano i gatti (1980)
  • Una vacanza bestiale (1980)
  • I fichissimi (1981)
  • Viuuulentemente mia (1982)
  • Eccezzziunale... veramente (1982)
  • Time for Loving (1982)
  • Dagger Eyes (1983)
  • Il ras del quartiere (1983)
  • Vacanze di Natale (1983)
  • Amarsi un po' (1984)
  • Vacanze in America (1984)
  • Nothing Underneath (1985)
  • Yuppies – I giovani di successo (1986)
  • Via Montenapoleone (1986)
  • My First Forty Years (1987)
  • Montecarlo Gran Casinò (1987)
  • The Gamble (1988)
  • Le finte bionde (1989)
  • Tre colonne in cronaca (1990)
  • Miliardi (1991)
  • Piedipiatti (1991)
  • Sognando la California (1992)
  • Piccolo grande amore (1993)
  • I mitici – Colpo gobbo a Milano (1994)
  • S.P.Q.R.: 2,000 and a Half Years Ago(1994)
  • Io no spik inglish (1995)
  • Selvaggi (1995)
  • Squillo (1996)
  • A spasso nel tempo (1996)
  • Banzai (1997)
  • A spasso nel tempo: l'avventura continua(1997)
  • Il cielo in una stanza (1999)
  • Vacanze di Natale 2000 (1999)
  • Quello che le ragazze non dicono (2000)
  • E adesso sesso (2001)
  • South Kensington (2001)
  • Febbre da cavallo - La mandrakata(2002)
  • Il pranzo della domenica (2003)
  • The Jokes (2004)
  • In questo mondo di ladri (2004)
  • Il ritorno del Monnezza (2005)
  • Really SSSupercool: Chapter Two (2006)
  • Olè (2006)
  • 2061: An Exceptional Year (2007)
  • Un'estate al mare (2008)
  • Un'estate ai Caraibi (2009)
  • La vita è una cosa meravigliosa (2010)
  • Ti presento un amico (2010)
  • Sotto il vestito niente – L'ultima sfilata(2011)
  • Ex – Amici come prima! (2011)
  • Buona giornata (2012)
  • Torno indietro e cambio vita (2013)
  • Sapore di te (2014)
  • Un matrimonio da favola (2014)
  • Torno indietro e cambio vita (2015)
  • Miami Beach (2016)
  • Non si ruba a casa dei ladri (2016)
  • Caccia al tesoro (2017)

Источник: wikipedia.org

Нет привязок к месту

    loading...

        Связи

        ИмяРодствоДата рожденияДата смертиОписание
        1СтеноСтеноОтец19.01.191512.03.1988

        Не указано событие

        Бирки