Tamāra Želudkova

Добавить Фото!
Дата рождения:

Дата смерти:
03.01.2017
Дни после смерти:
2680
Годы после смерти:
7
Имя при рождении:
Тамара Желудкова
Категории:
Жертва преступления, жертва
Кладбище:
Указать кладбище

Šī gada 3.janvārī Valsts policija informēja, ka Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknis meklē bezvēsts pazudušo Tamāru Želudkovu. Pēc neilga laika noskaidrots, ka sieviete nogalināta.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka 68 gadus vecā Tamāra jau vairākas desmitgades dzīvojusi dzīvokļu namā Iecavā. Kaimiņi pēdējā laikā nav varējuši saprast, kāpēc kundze izlēmusi vienu no divistabu dzīvokļa istabām izīrēt nepazīstamiem jauniešiem. Neviens no sastaptajiem jaunos īrniekus nav pazinis.

Īrnieki dzīvoklī nodzīvojuši kādu mēnesi, pusotru, un, iespējams, būtu tur uzturējušies vēl ilgi, ja vien sievietes meita policijai nebūtu ziņojusi par mātes pazušanu. Kā vēlāk noskaidrots, kundze noslepkavota un slepkavas sievietes līķi, iespējams, plānojuši aprakt vai noslīcināt.

Žurnālistu sastaptais kaimiņš atstāstījis arī policijas ziņoto informāciju- Tamāras līķi slepkavas sadalījuši un atstājuši maisos uz balkona.

Vietēji ir satriekti, ka vairākas dienas nodzīvojuši blakus slepkavām un kaimiņienes līķim. Skaidrs ir arī tas, ka noziegums izdarīts mantkārīgā nolūkā, lai iegūtu iztikas līdzekļus un dzīvokli.

   

Источник: nra.lv

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие

        Бирки