Сергій Завала

Добавить Фото!
Дата рождения:
00.00.1984
Дата смерти:
29.04.2016
Продолжительность жизни:
32
Дней с рождения:
14752
Годы с рождения:
40
Дни после смерти:
2944
Годы после смерти:
8
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный
Кладбище:
Указать кладбище

У Страсну п'ятницю в зоні збройного конфлікту загинув ще один вінничанин. 32-річний Сергій Завала із Вінниці загинув внаслідок мінометного обстрілу на Донецькому напрямку. Інформацію підтвердили бойові командири Сергія.

Бойовий побратим Іван каже, що Сергій був хорошим кулеметником. Його мобілізували під час шостої хвилі мобілізації. Він — боєць 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади.

– Стріляли із гранатомета, снаряд розірвався просто над Сергієм, поранено ще одного бійця із Закарпаття, –розповідає Іван.

Позиції бійців обстріляли на Донецькому напрямку – блокпост "Зайка" (так його називають військові) між Пісками та Красногорівкою.

– Близько 18 вечора із мінометів обстріляли наші позиції. Розірвалося дуже близько до Сергія, шансів вижити у нього не було. Поки підігнали машину, він вже був мертвий. Його завезли у Дніпропетровський морг, ще не поховали, – розповідає командир механізованого взводу 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади Максим Польовий.

Сергій із товаришем вийшов увечері на перекур о 18:35, їх одразу ж накрило.

– Родина живе незаможно, у першому класі навчається донька. У нього важкохворий батько, у родині є ще два брата та молодша сестра, – розповідає сільський голова Вінницьких Хуторів Валерій Кравченко, звідки родом Сергій. – У нашому селі є 118 учасників АТО, смерть Сергія, на жаль, перша.

Поховання Сергія Завали заплановане на шосте травня.

http://vlasno.info/ato/item/10902

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие

        Бирки