Олександр Костин

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:

Miršanas datums:
01.09.2015
Dienas kopš miršanas:
3155
Gadi kopš miršanas:
8
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs, Terorakta upuris
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

На Київщині попрощалися з загиблими нацгвардійцями, Олександром Костиною та Дмитром Сластніковим, які загинули внаслідок сутичок біля Верховної Ради в понеділок.

Церемонію провели на території військової частини. Вшанувати пам'ять загиблих прийшли родичі, друзі, побратими та наставники. Батькам воїнів вручили ордени "За мужність" ІІІ ступеня, якими хлопців нагородив посмертно Президент України. Приїхав віддати шану військовослужбовцям і голова Верховної Ради Володимир Гройсман. З його слів, не припустимо, щоб на території мирних міст гинули люди.

"Гинуть кращі. Хлопці були такими, на яких завжди можна було покластися, відповідальними були",

- сказав командир батальйону 1-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії Володимир Богачук.

"Той, хто кинув гранату, він відповість. А хто ще буде відповідати, ось там у Верховній Раді, якщо вони їх захищали там?", - говорить мама загиблого військовослужбовця Катерина Костина.

Прощання з 2-ма загиблими під ВР нацгвардійцями

Як повідомляв 5.ua, вранці 31 серпня біля Верховної Ради зібралися активісти кількох політичних сил, вимагаючи не голосувати за зміни до Конституції України, які передбачають децентралізацію влади.

Потім під парламентом почалися сутички, у результаті яких були травмовані правоохоронці та від осколку розірваної гранати загинув нацгвардієць Ігор Дебрін.

1 вересня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про смерть ще одного бійця - Дмитра Сластнікова.

Згодом народний депутат Ольга Богомолець розповіла, що помер уже третій поранений боєць. Інформацію про смерть Олександра Костини підтвердили у прес-службі Національної гвардії України. 

http://www.5.ua/suspilstvo/Na-Kyivshchyni-poproshchalysia-z-zahyblymy-pid-stinamy-Rady-natshvardiitsiamy-92113.html

 

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Birkas