Ігор Дідач

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
20.01.1974
Miršanas datums:
17.01.2015
Mūža garums:
40
Dienas kopš dzimšanas:
18366
Gadi kopš dzimšanas:
50
Dienas kopš miršanas:
3394
Gadi kopš miršanas:
9
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Дідач Ігор 12 листопада 1974, Трускавець Львівська область. Боєць батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України. Працював у поліклініці.

Був активним учасником Революції Гідності. У квітні 2014 року записався добровольцем до батальйону.

Влітку під час відпустки Ігор у Трускавці затримав двох злодіїв, які пограбували жінку в маршрутці, та передав їх правоохоронцям. Залишилися батьки, дружина та дві доньки.

17 січня 2015 Близько 19:00 5 січня під час здійснення ротації в зоні АТО на трасі поблизу міста Артемівськ (Донецька область) зіткнулись вантажівка та автобус «Богдан», внаслідок чого загинули 12 бійців батальйону.

В цій аварії Ігор отримав важкі травми. 17 січня о 9-й ранку воїн помер у київському шпиталі.

***

Вранці 17 січня помер ще один військовий Нацгвардії, який постраждав у кривавій ДТП під Артемівськом. Про це повідомляє Громадське з посиланням на прес-службу батальйону імені Генерала Кульчицького. Боєць Ігор Дідач помер у київському шпиталі від травм, отриманих в аварії. У нього залишились двоє дочок та дружина. Нагадаємо, ДТП сталася 5 січня. Внаслідок аварії на місці загинули 12 бійців Нацгвардії, ще 18 отримали травми. Наразі є три версії трагічної ДТП.


Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/pomer-viyskoviy-nacgvardiyi-yakiy-postrazhdav-u-krivaviy-dtp-vid-artemivskom-403402.html

***

Дідач Ігор Йосипович 20 листопада 1974, Модричі Дрогобицький район Львівська область. Боєць батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України. Працював у поліклініці. Був активним учасником Революції Гідності. У квітні 2014 року записався добровольцем до батальйону. Влітку під час відпустки Ігор у Трускавці затримав двох злодіїв, які пограбували жінку в маршрутці, та передав їх правоохоронцям. Залишилися батьки, дружина та дві доньки.

17 січня 2015 Близько 19:00 5 січня під час здійснення ротації в зоні АТО на трасі поблизу міста Артемівськ (Донецька область) зіткнулись вантажівка та автобус «Богдан», внаслідок чого загинули 12 бійців батальйону. В цій аварії Ігор отримав важкі травми. 17 січня о 9-й ранку, не виходячи з коми, воїн помер у київському шпиталі. Похований на кладовищі рідного села.

 

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Birkas