Bernard Musson

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
22.02.1925
Miršanas datums:
29.10.2010
Papildu vārdi:
Берна́р Мюссо́н, Bernard Musson
Kategorijas:
Aktieris
Tautība:
 francūzis
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Bernard Musson (1925–2010) was a French actor.

Selected filmography

  • L'affaire Maurizius (1954)
  • Flesh and the Woman (1954)
  • Bonjour sourire (1956)
  • Les Truands (1956)
  • Les Misérables (1958)
  • La Vache et le Prisonnier (1959)
  • Le Miracle des loups (1961)
  • Les Lions sont lâchés (1961)
  • Diary of a Chambermaid (1964)
  • Une souris chez les hommes (1964)
  • Belle de Jour (1966)
  • Le clan des siciliens (1969)
  • La Vampire Nue (1970)
  • Children of Mata Hari (1970)
  • Peau d'Âne (1970)
  • The Discreet Charm of the Bourgeoisie (1972)
  • Le Magnifique (1973)
  • The Phantom of Liberty (1974)
  • Comme un pot de fraises (1974)
  • That Obscure Object of Desire (1977)
  • Lucie Aubrac (1997)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts

        Nav norādīti notikumi

        Birkas