Іван Фраган

Dzimšanas datums:

Miršanas datums:
05.10.2014
Dienas kopš miršanas:
3498
Gadi kopš miršanas:
9
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

"Друзі! Всі, хто читає цей пост, якщо у кого з вас є яка-небудь інформація про Іван Фриган, будь ласка, повідомте мені !!!
Іван,жив деякий час в Чехії. Разом з неповнолітніми братиком( 9 років) і сестричкою(7 років), залишились після смерті батьків, сиротами . Йому вдалось домогтися права виховувати малих братика і сестричку, щоб вони не потрапили в дитячий будинок. Разом зі своєю дівчиною Юлею, вони доглядали за дітьми. Потім Іван пішов воювати в АТО:
«Я буду воювати за синій і жовтий кольори, за нашу державу а передусім за майбутнє. Не тільки за майбутнє Іванни а Андрія, а за майбутнє всіх дітей і нас всіх.»
5 серпня 2014 я отримала від Івана, ймовірно, останнє повідомлення: 
- Я в порядку, і живий ...))) 
- Ти приїдеш в Чехію? 
- Ні 
- Ще ні ...
Сьогодні я отримала ось таке жахливе повідомлення:
"Привіт, я помітив, що у тебе в друзях є Ivan Fragan. Я не знаю, чи знаєш ти, чи ні, але тепер пишу всім його друзям. Іван був на війні в Україні, воював в Донецькому аеропорту. З неофіційних джерел(але правдоподібних), ми отримали справу, що Івана в АТО вбили. Це було місяць тому, з тих пір ніхто не відповів. Мені дуже шкода, що ти про це дізнаєшся ось таким чином, від мене, але я думаю, що його друзі б мали про це знати. Матуш… 
PS: Ця інформація не є на сто відсотків підтверджена. З одним зі своїх друзів він останній раз виходив на зв'язок 22 серпня, а декілька днів після цього прийшло повідомлення, від його друга з АТО, що Іван загинув!…»(((

https://www.facebook.com/smirnovaulya/posts/709131709142793

Avoti: facebook.com

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Nav norādīti notikumi

        Birkas