Тарас Слобонюк

Dzimšanas datums:

Miršanas datums:
00.00.2014
Dienas kopš miršanas:
3776
Gadi kopš miršanas:
10
Papildu vārdi:
Слабонюк, Слобaнюк
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

1 серпня тернопільський ВНЗ ТНЕУ вшанував своїх студентів, які загинули в зоні АТО. Серед імен сайт "Інформаційний простір Тернополя" називає Тараса Слобонюка.

 Прим. Під час Революції Гідності загинув тернополянин Слободян Тарас Ігорович, можливо, це він мається на увазі.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань у Тернопільському національному економічному університеті. Цьогоріч до навчального закладу вступило понад 7000 чоловік. Розпочалися урочистості з молитви у капличці на території університету.

Керівник краю привітав першокурсників з Днем знань. Він також навчався в економічному, тож поділився з присутніми враженнями від студентських років.

«Дуже приємно бути на Дні знань у своєму рідному навчальному закладі, — зазначив Олег Сиротюк. – Приємно, що Тернопільський національний економічний університет розвивається, він став набагато кращим.  Я впевнений в тому, що молоді люди, які сюди вступили, зможуть отримати достойні знання, адже вони обрали гідний навчальний заклад».

Олег Сиротюк також наголосив, що в ТНЕУ вчать відстоювати ідеали чесності та справедливості, свідченням цього є активна участь студентів та викладачів університету у Революції Гідності.

«Ще недавно ми йшли виборювати своє право жити в європейській соборній державі, — зауважив ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий. – Ми обрали свободу, бо не може тиранія панувати над спадкоємцями незалежної держави. Небесна сотня нагадує нам про наше призначення і духовний борг перед загиблими за Україну».

Під час урочистостей хвилиною мовчання вшанували загиблих в зоні АТО студентів Тернопільського національного економічного університету: Володимира Гарматія, Віктора Семчука та Тараса Слобонюка. У пам’ять про них висадили кущі калини.

На добре навчання першокурсників благословили всечесні отці.

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Nav norādīti notikumi

        Birkas