Boris Chirkov

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
13.08.1901
Miršanas datums:
28.05.1982
Tēva vārds:
Petrovich
Papildu vārdi:
Борис Чирков
Kategorijas:
Aktieris, PSRS Tautas skatuves mākslinieks
Tautība:
 krievs
Kapsēta:
Maskavas Novodevičje (Новодевичье) kapsēta

Boris Petrovich Chirkov (Russian: Борис Петрович Чирков; 13 August 1901 – 28 May 1982) was a Soviet actor. He appeared in 50 films between 1928 and 1975. In 1941, he was awarded the Stalin Prize; in 1975, he was awarded the Hero of Socialist Labour.

Selected filmography

  • Alone (1931)
  • Chapaev (1934)
  • The Youth of Maxim (1935)
  • Girl Friends (1936)
  • The Return of Maxim (1937)
  • The Vyborg Side (1938)
  • The Great Citizen (1938-1939)
  • Minin and Pozharsky (1939)
  • The Front (1943)
  • The Great Glinka (1946)
  • Dream of a Cossack (1951)
  • The Boarder (1953)
  • True Friends (1954)
  • My Dear Fellow! (1958)
  • A Trip Without a Load (1962)
  • Kain XVIII (1963)
  • The Alive and the Dead (1964)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts
        1Vjačeslavs MolotovsVjačeslavs MolotovsOnkulis09.03.189008.11.1986
        2Светлана МолотоваСветлана МолотоваBrālēns/māsīca00.00.192900.00.1989

        Nav norādīti notikumi

        Birkas