Василь Єфіменко

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
31.01.1971
Miršanas datums:
15.07.2014
Mūža garums:
43
Dienas kopš dzimšanas:
19447
Gadi kopš dzimšanas:
53
Dienas kopš miršanas:
3576
Gadi kopš miršanas:
9
Papildu vārdi:
Ефименко Василий, Бізон
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Солдат резерву, командир відділення резервного батальйону спеціального призначення «Донбас» Національної гвардії України. Мешкав у Києві.

15 липня близько 14.00 під час виконання службово-бойового завдання в місті Горлівка Донецької області внаслідок нападу та обстрілу терористами групи військовослужбовців резервного батальйону спеціального призначення Національної гвардії України «Донбас» отримали осколкові вогнепальні поранення різного ступеню важкості 4 бійці підрозділу.

Усіх поранених було доставлено до медичного закладу.

Командиру відділення резервного батальйону спеціального призначення солдату резерву Василю Єфіменку було надано невідкладну медичну допомогу та відправлено до Артемівської міської лікарні, де в результаті отриманого поранення в плече рикошету в грудну клітку він помер.

Народився Василь 31 січня 1971 року в Красноярську (Росія), проживав в місті Києві. Без годувальника залишилась дружина гвардійця.

***

Єфіменко Василь Вікторович («Бізон»)

Дата та місце народження: 31 січня 1971 р., м. Красноярськ, РРФСР.

Дата та місце загибелі: 15 липня 2014 р., м. Горлівка, Донецька область.

Звання: Сержант резерву.

Посада: Командир відділення.

Підрозділ: 3-й батальйон оперативного призначення НГУ "Донбас".

Обставини загибелі: Близько 14:00 під час виконання службово-бойового завдання в місті Горлівка (Донецька область) внаслідок нападу та обстрілу терористами групи військовослужбовців батальйону «Донбас» четверо бійців підрозділу отримали осколкові та вогнепальні поранення різного ступеню важкості. Військовослужбовця відправлено до Артемівської міської лікарні, де від отриманих важких поранень він помер.

Указом Президента України № 619/2014 від 26 липня 2014 р., "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Avoti: memorybook.org.ua, wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Nav norādīti notikumi

        Birkas