Henri Attal

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
13.05.1936
Miršanas datums:
24.07.2003
Papildu vārdi:
Henri Attal, Генри Атталь, Хенри
Kategorijas:
Aktieris
Tautība:
 francūzis
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Henri Attal (1936–2003) was a French actor.

Selected filmography

  • A Woman Is a Woman (1961)
  • My Life to Live (1962)
  • Furia à Bahia pour OSS 117 (1965)
  • Pierrot le Fou (1965)
  • Line of Demarcation (1966)
  • Les Biches (1968)
  • Dr. Popaul (1972)
  • The Train (1973)
  • Animal (1977)
  • Chicken with Vinegar (1985)
  • The Cry of the Owl (1987)
  • Madame Bovary (1991)
  • The Swindle (1997)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts

        Nav norādīti notikumi

        Birkas