Олександр Холодний

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:

Miršanas datums:
11.09.2022
Dienas kopš miršanas:
603
Gadi kopš miršanas:
1
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais
Tautība:
 ukrainis
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Від ракетного удару по підстанції "Укренерго" в Харківській області 11 вересня загинули співробітники компанії – диспетчери Світлана Курилович і Олександр Холодний. Про це повідомила пресслужба компанії у Facebook 13 вересня.
"Це було їхнє чергування, і вони були на робочих місцях. Усі пів року війни вони безвідмовно виконували свої обов'язки, підтримуючи роботу підстанції, від якої залежало енергоживлення кількох регіонів України та сотень тисяч людей", – ідеться в повідомленні.

Світлана Курилович 30 років пропрацювала на підстанції – спочатку електромонтеркою, останні роки – диспетчеркою. "Ми запам'ятаємо її досвідченою, відповідальною і цілеспрямованою людиною, яка завжди мала усмішку на обличчі", – пообіцяли в "Укренерго". У неї залишилася 23-річна донька.

26-річний Олександр Холодний прийшов на підстанцію два роки тому, здобувши диплом бакалавра в Харківському політехнічному університеті.

"Молодий енергійний чоловік із жагою до практичних знань. Уже працюючи електромонтером, захистив диплом магістра. Уважний до деталей, завжди прагнув дізнатися більше, відмінний молодий фахівець", – розповіли в "Укренерго".

У компанії пообіцяли допомогти родичам загиблих фінансово та надати "всебічну підтримку компанії".

"Незважаючи на наш біль, ми й далі працюємо. Відновлення варварськи пошкодженої цивільної енергетичної інфраструктури триває. Терористи нас не залякають", – написали в повідомленні.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/war/v-ukrenergo-rozpovili-pro-spivrobitnikiv-pidstantsiji-jaki-zaginuli-vid-rosijskogo-udaru-po-harkivskij-oblasti-1626057.html

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts

        Nav norādīti notikumi

        Birkas