Bernard Tiphaine

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
27.07.1938
Miršanas datums:
19.10.2021
Kategorijas:
Aktieris
Tautība:
 francūzis
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Bernard Tiphaine (27 July 1938 in Paris – 19 October 2021) was a French actor.

Dubbing

Very active in dubbing, he was notably the French voice of Christopher Walken, Chuck Norris, Donald Sutherland, Barry Bostwick and James Caan, as well as a recurring voice of Jeremy Irons and Harvey Keitel.

Filmography

Films
  • Le Feu follet (1963): Milou
  • La Difficulté d'être infidèle (1964): Olivier
  • Le Coup de grâce (1965): Mario
  • La Dame de pique (1965): Tomsky
  • La Seconde Vérité (1966): Vaden
  • Deux billets pour Mexico (1967): Julien
  • La Maison de campagne (1969): Louis-Philippe de Moncontour
  • Céleste (1970): un barbouze
  • Un officier de police sans importance (1973): un policier
  • La situation est grave... mais pas désespérée (1976)
  • Je te tiens, tu me tiens par la barbichette (1979)
  • Madame Claude 2 (1981): Robert

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts

        Nav norādīti notikumi

        Birkas