Roger Dumas

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
09.05.1932
Miršanas datums:
02.07.2016
Kategorijas:
Aktieris
Tautība:
 francūzis
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Roger Dumas (9 May 1932 – 2 July 2016) was a French film actor. He appeared in more than 100 films between 1954 and 2016. He was born in Annonay, Ardèche.

Selected filmography

  • Pouic-Pouic (1963)
  • That Man from Rio (1964)
  • La Ligne de démarcation (1966)
  • La Rage au poing (1975)
  • Fort Saganne (1984)
  • Masks (1987)
  • Le Cri (2006)
  • Le Grand Meaulnes (2006)
  • Comedy of Power (2006)
  • Ca$h (2008)
  • Derrière les murs (2011)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts

        Nav norādīti notikumi

        Birkas