Black

Pridėti į asmens nuotrauką!
Gimęs:
26.05.1962
Mires:
26.01.2016
Be žodžių:
Black, Colin Vearncombe
Kategorijas:
Aukų katastrofos, Dainininkas, Kompozitorius, Muzikantas
Pilietybė:
 anglas
Kapinės:
Nurodykite kapines

Black – Anglijos atlikėjo ir dainų autoriaus Colin Vearncombe grupė. Grupę ypač išgarsino singlas Wonderful Life.

Black/Colin Vearncombe - Wonderful Life

Diskografija

  • Wonderful Life (1987 m.)
  • Comedy (1988 m.)
  • Black (1991 m.)
  • Are We Having Fun Yet? (1993 m.)
  • The Accused (1999 m.)
  • Abbey Road Live (1999 m.)
  • Water On Snow (2000 m.)
  • Live At The Bassline (2001 m.)
  • Smoke Up Close (2002 m.)
  • Between Two Churches (2005 m.)

 

***

Šaltiniai: wikipedia.org

Nėra vietos

    loading...

        Saitai

        Santykių vardasSantykių tipasGimęsMiresAprašymas

        Nėra įvykių nustatyti

        Žymos