Олена Пірковська-Зелинська

Олена Пірковська-ЗелинськаОлена Пірковська-Зелинська
Please add an image!
Birth Date:
28.05.1974
Death date:
14.08.2015
Length of life:
41
Days since birth:
18242
Years since birth:
49
Days since death:
3189
Years since death:
8
Patronymic:
Болеславівна
Extra names:
Пирковская-Зелинская Елена Болеславовна, Єва
Categories:
KIA of Russian invasion in Ukraine war 2014-24, Medic, Military person
Cemetery:
Set cemetery

Пірковська-Зелинська Олена Болеславівна
(Позивний «Єва») 28 травня 1974, Київ. Волонтер, керівник відділу реабілітації поранених бійців медичного підрозділу «Госпітальєри» Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор». До війни була співробітником благодійного фонду «Ніка Київ», опікувалася проблемами ВІЛ-інфікованих і наркозалежних. Залишилися чоловік, який воює в зоні АТО (розвідник) та 18-річний син - волонтер.

14 серпня 2015

Померла увечері 15 серпня, місце й причини смерті не уточнено. Прим. На початку липня Олена потрапила до Дніпропетровської лікарні ім. Мечникова з переломом хребта.

***

Пірковська (Зелинська) Олена
(Позивний «Єва») Київ. Волонтер, керівник відділу реабілітації поранених бійців медичного підрозділу «Госпітальєри» Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор». До війни була співробітником благодійного фонду «Ніка Київ», опікувалася проблемами ВІЛ-інфікованих і наркозалежних. Залишилися чоловік, який воює в зоні АТО (розвідник) та 18-річний син - волонтер.

Померла увечері 15 серпня, місце й причини смерті не уточнено. Прим. На початку липня Олена потрапила до Дніпропетровської лікарні ім. Мечникова з переломом хребта.

Source: wikipedia.org

No places

    loading...

        No relations set

        No events set

        Tags