Вадим Рибальченко

Please add an image!
Birth Date:
12.09.1977
Death date:
22.02.2015
Length of life:
37
Days since birth:
17019
Years since birth:
46
Days since death:
3342
Years since death:
9
Extra names:
Рибальченко Вадим Миколайович
Categories:
KIA of Russian invasion in Ukraine war 2014-24, Lieutenant colonel, Officer, Policeman
Cemetery:
Set cemetery

Рибальченко Вадим Миколайович

37 років, Первомайський Харківська область.

Підполковник міліції, заступник начальника райвідділу – начальник кримінальної міліції Первомайського районного відділу ГУМВС України в Харківській області.

Прийшов на службу до міліції у 1998 році після закінчення Харківського Національного університету внутрішніх справ України за спеціальністю правознавство. Працював на різних посадах від оперуповноваженого ВДСБЕЗ Лозівського МРВ до начальника кримінальної міліції Первомайського райвідділу.

Неодноразово відзначався нагородами. До Харкова приїхав у службове відрядження з організації супроводу масових заходів, запланованих на 22 лютого.

22 лютого 2015 Близько 13:20 в центрі міста Харків на Московському проспекті біля станції метро «Маршала Жукова», навпроти «Харків-арени», проросійські терористи підірвали вибуховий пристрій, закладений у сніг біля дороги. Терористичний акт було спрямовано проти харків'ян, які проходили колоною від Палацу спорту до метро під час масових заходів на річницю Революції Гідності та вшанування пам'яті загиблих героїв. В результаті теракту загинув підполковник Рибальченко та відомий харківський активіст 52-річний фізик Ігор Толмачов,

11 чоловік отримали поранення, в тому числі 5 міліціонерів та 15-річна дитина.

Source: wikipedia.org

No places

    loading...

        No relations set

        Tags