Marika Sjakste

Please add an image!
Birth Date:
00.00.1983
Death date:
10.06.2012
Length of life:
29
Days since birth:
15108
Years since birth:
41
Days since death:
4353
Years since death:
11
Extra names:
Марика Сяксте
Categories:
Model
Nationality:
 latvian
Cemetery:
Set cemetery

    Milānā dzīvību zaudējusi 29 gadus veca Latvijas pilsone Marika Sjakste. Slepkavība notikusi pilsētas centrā, 45 gadus vecā notāra Vinčenzo Jalenti dzīvoklī, kurā viņš dzīvojis kopā ar savu latviešu mīļāko, šodien raksta Latvijas Avīze. 
  

    Ņemot vērā kaimiņu liecības, policija par slepkavības iemesliem uzskata Jalenti greizsirdību uz gados jaunāko, izskatīgo, blondo latvieti, kā arī vīrieša nesaskaņas ar sievu šo paralēlo attiecību dēļ.   Svētdienas vakarā Jalenti paņēmis savu reğistrēto ieroci un vispirms nogalinājis savu mīļāko, pēc tam pavērsis pistoli pret saviem deniņiem. Abi līķi asins peļķē atrasti tikai pirmdien, kad Jalenti māte vērsās policijā, jo dēls neatbildēja uz telefona zvaniem. Jalenti pirms pašnāvības atstājis zīmīti, kurā lūdz piedošanu sievai un nepilngadīgajai meitai. Milānā mēneša laikā šis jau ir otrais gadījums, kad vīrietis nogalina sievieti un pēc tam izdara pašnāvību.  

    strādāja - FREELANCE FASHION STYLIST

    mācījās -  Instituto Marangoni, Milano

    nra.lv

    JĀNIS SJAKSTE, tēvs ANTOŅINA SJAKSTE dzim. Ločmele, māte (8.10.1959), NIRZAS PAGASTA PADOMES priekšsēdētāja, no 2010.g. Isnaudas pagasta pārvaldniece. SILVIJA KĻAVIŅA, māsa

    No places

      loading...

          Relations

          Relation nameRelation typeBirth DateDeath dateDescription
          1Vinčenzo JalentiVinčenzo JalentiCivilhusband, Culprit00.00.196710.06.2012

          No events set

          Tags