Timotijs Katkarts

Please add an image!
Birth Date:
00.00.1994
Death date:
16.08.2014
Length of life:
20
Days since birth:
11100
Years since birth:
30
Days since death:
3567
Years since death:
9
Extra names:
Timothy Cathcart
Categories:
Race Driver, Sportsman
Nationality:
 english
Cemetery:
Set cemetery

Traģiski beidzies kārtējais Britu rallija čempionāta posms. Kā ziņo angļu mediji, tad Ulster rallijā pēc vienas avārijas bojā gājis ekipāžas pilots Timotijs Katkarts, kamēr viņa stūrmanis tika nogādāts slimnīcā. Pēc šīs traģiskās avārijas rallijs tika atcelts. Šobrīd šo traģisko negadījumu izmeklē policija. Tiek ziņots, ka Timotijs, kurš tobrīd kopvērtējumā ieņēma 12.vietu, avarēja trešajā posmā.

''Esam šokēti par notikušo, jo avārijā gājis bojā jauns puisis no ļoti labi zināmas ģimenes. Ļoti žēl, ka šis jaunais cilvēks gāja bojā darot to, kas viņam visvairāk patika. Izsakām visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei un tuviniekiem. Viņš ir liels zaudējums sportam.

Šī 20 gadus vecajam sportistam bija otrā rallija sezona, kurā sportists šogad startēja ar Citroën DS3 R3T automašīnu. Pavisam kopā šis braucējam bija sestais rallijs šogad, no kuriem trijos nācās izstāties. Diemžēl šajā posmā sportistam rallijs beidzās  traģiski. Kāds rallija līdzjutējs piebilda, ka stūrmanis pēc šīs traģiskās avārijas zaudējis savu brāli un tagad pilotu. Abi bojā gājuši rallija avārijās.

Jāatzīmē, ka šī šogad bija jau otrā traģēdija Britu rallija čempionātā. Maijā Džima Klarka rallijā dzīvību zaudēja trīs skatītāji.

Avots: delfi.lv

Source: news.lv, delfi.lv

No places

    loading...

        No relations set

        No events set

        Tags