Uģis Dravnieks

Please add an image!
Birth Date:
00.00.1966
Death date:
24.04.2009
Burial date:
29.04.2009
Length of life:
43
Days since birth:
21315
Years since birth:
58
Days since death:
5495
Years since death:
15
Extra names:
Virsaitis
Nationality:
 latvian
Cemetery:
Cimetière de la Forêt (Riga)

Piektdien, 24. aprīlī, pāragri mūžībā aizgājis populārais Vecrīgas ielu muzikants Virsaitis jeb Uģis Dravnieks. Kā oficiālais nāves iemesls minēta sirds nepietiekamība, portālu Mango informēja Virsaiša paziņas.  Savdabīgo ielu muzikantu ar neiztrūkstošo kovboja cepuri bija ievērojuši gan rīdzinieki, gan pilsētas viesi. Tautā Virsaitis tika dēvēts par "cilvēku – orķestri", jo viņš vienlaikus spēja spēlēt gan bandžo, gan mutes harmonikas, šķindināt zvārguļus, sist koferbungas, kā arī izmantot citus instrumentus.

Pats sevi Virsaitis dēvējis par ceļojošu muzikantu un bezatbildīgu klaidoni, kura ceļa mērķis vienmēr ir pats ceļš. Ar saviem priekšnesumiem viņš ne tikai priecēja rīdziniekus, bet ar autostopiem bija apceļojis visu Latviju un daudzas Eiropas valstis.

„Ļoti gaišs cilvēks, kurš arī apkārtējos darīja labākus. Viņa smaids,draudzīgums un siltā attieksme pret dzīvi ļāva viņam kopā ar neiztrūkstošo bandžo kļūt par veselas paaudzes kluso simbolu,” pieminot Virsaiti, raksta viņa tuvs draugs Andris Vītols.

Atvadīties no Virsaiša visi aicināti trešdien, 29. aprīlī, plkst. 13.00 Rīgas krematorija mazajā zālē, Varoņu ielā 3.

No places

    loading...

        Relations

        Relation nameRelation typeBirth DateDeath dateDescription
        1
        Ieviņa DravnieceRelative04.08.194030.05.2019

        No events set

        Tags