DJ Pasaka

Please add an image!
Birth Date:
00.00.1987
Death date:
01.01.2022
Length of life:
35
Days since birth:
13604
Years since birth:
37
Days since death:
819
Years since death:
2
Person's maiden name:
Roberts Francis Pērkons
Categories:
Victim of Catastrophe, victim
Nationality:
 latvian
Cemetery:
Set cemetery

1. janvārī satiksmes negadījumā Losandželosā 35 gadu vecumā bojā gājis atzītais latviešu dīdžejs Roberts Pērkons, kurš aprindās bija zināms ar skatuves vārdu DJ Pasaka.

“Lielās skumjās jāpaziņo, ka pagājušajā naktī motorollera avārijā mūžībā aizgāja tuvs draugs, talantīgs dīdžejs un mīļš cilvēciņš Roberts Francis,” skumju ziņu 2. janvārī vietnē “Facebook” pavēstījis Amerikā dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš.

Kā norāda Ozoliņš, negadījuma brīdī Roberts bijis ceļā uz savām mājām Longbīčā no Jaungada svinībām, kurās viņš piedalījās kā dīdžejs.

Roberta pēkšņo nāvi apliecina arī viņa mamma Ineta Kovaļevska, kurai viņš bija vienīgais dēls.

Kā vēstīts Longbīčas policijas departamenta ziņojumā, 1. janvārī pēc pulksten diviem naktī policisti saņēma ziņu saistībā ar motocikla un apvidus auto sadursmi. Pēc motociklista nogādāšanas vietējā slimnīcā viņš no avārijā gūtajām traumām miris.

Negadījumā iesaistītās automašīnas pasažieri nav cietuši.

”Roberts bija jauks, ļoti sirsnīgs un foršs cilvēks, arī labs dīdžejs. Tieši tādu es viņu vienmēr atcerēšos. Lai arī mūsu ceļi pēdējos gados vairāk krustojās virtuāli, jo Roberts dzīvoja ASV, man vienmēr bija prieks ar viņu pārmīt kādu vārdu un padzīt jokus,” Skaties.lv atzīst dīdžejs [Ex] da Bass. ”Žēl, ļoti žēl, ka viņa vairs nav. Man ir ļoti skumji. Visdziļākā līdzjūtība mammai Inetai un visiem tuvajiem.”

Līdzjūtība Roberta tuviniekiem un talanta cienītājiem!

Source: skaties.lv

No places

    loading...

        No relations set

        No events set

        Tags