Tamāra Želudkova

Please add an image!
Birth Date:

Death date:
03.01.2017
Days since death:
2679
Years since death:
7
Person's maiden name:
Тамара Желудкова
Categories:
Victim of crime, victim
Cemetery:
Set cemetery

Šī gada 3.janvārī Valsts policija informēja, ka Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknis meklē bezvēsts pazudušo Tamāru Želudkovu. Pēc neilga laika noskaidrots, ka sieviete nogalināta.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka 68 gadus vecā Tamāra jau vairākas desmitgades dzīvojusi dzīvokļu namā Iecavā. Kaimiņi pēdējā laikā nav varējuši saprast, kāpēc kundze izlēmusi vienu no divistabu dzīvokļa istabām izīrēt nepazīstamiem jauniešiem. Neviens no sastaptajiem jaunos īrniekus nav pazinis.

Īrnieki dzīvoklī nodzīvojuši kādu mēnesi, pusotru, un, iespējams, būtu tur uzturējušies vēl ilgi, ja vien sievietes meita policijai nebūtu ziņojusi par mātes pazušanu. Kā vēlāk noskaidrots, kundze noslepkavota un slepkavas sievietes līķi, iespējams, plānojuši aprakt vai noslīcināt.

Žurnālistu sastaptais kaimiņš atstāstījis arī policijas ziņoto informāciju- Tamāras līķi slepkavas sadalījuši un atstājuši maisos uz balkona.

Vietēji ir satriekti, ka vairākas dienas nodzīvojuši blakus slepkavām un kaimiņienes līķim. Skaidrs ir arī tas, ka noziegums izdarīts mantkārīgā nolūkā, lai iegūtu iztikas līdzekļus un dzīvokli.

   

Source: nra.lv

No places

    loading...

        No relations set

        No events set

        Tags